24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
13 Φεβρουαρίου 2012

Ποιοι ψήφισαν ΝΑΙ και ΟΧΙ στην υπόλοιπη Ήπειρο. Θα σταθούμε μόνο στο ΝΑΙ του Βαγγέλη Αργύρη ο οποίος κάνει "αγώνες" για την μη ιδιωτικοποιήση της ΔΩΔΩΝΗΣ αλλά και για την μη παράδοση σε ιδιώτες φραγμάτων. Βαγγελάκη, την διάβασες την σύμβαση διότι για αυτά που κάνεις αντιπολίτευση ως σύμβουλος στην Ήπειρο τα ψηφίζεις ως κυβερνητικός στην Βουλή για ολόκληρη την Ελλάδα.

Όχι στο νέο μνημόνιο, είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη μονοεδρική της Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσούρας, ο οποίος τους τελευταίους μήνες κρατά σταθερά αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική και τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ.
Θετική ψήφο έδωσαν και οι πέντε βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων. Μιχάλης Παντούλας, Βαγγέλης Αργύρης, Θανάσης Οικονόμου Σταύρος Καλογιάννης και Κώστας Τασούλας, ψήφισαν υπέρ της δανειακής σύμβασης και του νέου μνημονίου μένοντας πιστοί στην επίσημη γραμμή των κομμάτων τους.
Ένα ναι κι ένα όχι τέλος είχαμε από το νομό Πρέβεζας. Όχι από τον κ. Βαγγέλη Παπαχρήστο, ο οποίος μάλιστα είχε μιλήσει με σκληρή γλώσσα για το νέο μνημόνιο, ενώ θετική ψήφο έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσουμάνης. Νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής, διαδηλωτές έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στον κ. Τσουμάνη με συνθήματα που έγραψαν στο γραφείο του χαρακτηρίζοντάς τον ανεπιθύμητο στην περιοχή στην περίπτωση που ψηφίσει «ναι».