24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
9 Φεβρουαρίου 2012

Καλά κοιτάξτε πρώτα τα χαράτσια του Δήμου με το νερό, τα 25,000 ευρώ για γλέντια και μετά πιάστε την εθνική σωτηρία.

Χθες το βράδυ υπήρχε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας και λίγο πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, κατά την διαδικασία της υποβολής επίκαιρων ερωτήσεων η επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Όλγα Γεροβασίλη πήρε τον λόγο και είπε τα παρακάτω:...

"Ειδικά σήμερα, που η χώρα μας απεμπολεί την εθνική της κυριαρχία και εισέρχεται σε περίοδο εθνικής ταπείνωσης, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με τα διαχειριστικά. Δεν μπορούμε να κοιτάμε αλλού. Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι πολιτικό όργανο και πρέπει να πάρει θέση.
Σε αυτή την αίθουσα εκπροσωπούμε όλοι μας τον Αρτινό λαό και από αυτή την αίθουσα πρέπει να υπάρξει έκκληση, παραίνεση, πείτε το όπως θελετε, προς τους 3 τοπικούς βουλευτές να μην υπογράψουν το μνημόνιο της ταπείνωσης."

Τα στοιχεία από τον Τηλεβόα