24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
22 Φεβρουαρίου 2012
Ο φόβος φυλάει τα έρμα και από τις 06:30 το πρωί της Τετάρτης άνδρες των ΥΜΕΤ στήνουν... κιγκλιδώματα στο Σύνταγμα, ενώ τρεις κλούβες βρίσκονται ήδη στη Β. Σοφίας. Η Βουλή... οχυρώνεται ενόψει συλλαλητηρίου!

Στις 16:00 είναι προγραμματισμένο το νέο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα κατά του νέου μνημονίου και των μέτρων που μας έρχονται, μέτρα όπως περικοπές σε μισθούς και συντάξεις που ψηφίζονται άμεσα στη Βουλή. Μια ώρα αργότερα, θα συγκεντρωθεί το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, ενώ στις 17:30 Αγανακτισμένοι πολίτες θα ξεκινήσουν μοτοπορεία από την πλατεία Καραϊσκάκη προς τη Βουλή.

Από πολύ νωρίς το πρωί λοιπόν, στο Σύνταγμα ξεκίνησαν τα... οχυρωματικά έργα. Κιγκλιδώματα στήθηκαν στην πλατεία μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη και όχι μόνο τοποθετήθηκαν, αλλά τα έδεσαν και μεταξύ τους για να μην μπορούν να υποχωρήσουν.

Τα κιγκλιδώματα στον Άγνωστο δεν είναι τα μοναδικά... μέτρα που θα ληφθούν. Πίσω τους, μπροστά στο Μνημείο θα παραταχθούν διμοιρίες των ΜΑΤ. Το ίδιο θα γίνει και περιμετρικά της Βουλής, ενώ οι γνωστές κλούβες θα στηθούν μπροστά στα λουλουδάδικα, αποκόβοντας τη Βασιλίσσης Σοφίας.

Στόχος να μη γίνουν επεισόδια, όπως αυτά την Κυριακής και κυρίως να μην πλησιάσει το πλήθος στη Βουλή, την ώρα που μέσα θα συνεδριάζει η Επιτροπή Οικονομικών, όπου συζητείται ο εφαρμοστικός νόμος του νέου μνημονίου.