24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
29 Φεβρουαρίου 2012


Αγρίνιο:Τι φαντάζεστε ότι άφησε στο αυτοκίνητο, οδηγός που άρχισε να τρέχει;


 

Κατάλαβε ότι ήταν αδύνατον να αποφύγει το μπλόκο της αστυνομίας - Τράβηξε χειρόφρενο, βγήκε και άρχισε να τρέχει. Ο λόγος;

Στα ίχνη ενός ζωοκλέπτη βρίσκεται η τοπική αστυνομία μετά από ένα πρωτοφανές συμβάν που έλαβε χώρα στις 03:30 τα ξημερώματα στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα σε παράδρομο του νέου νοσοκομείου οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε ύποπτο όχημα και αυτό που είδαν μάλλον θα τους μείνει αξέχαστο. 25 αρνιά (δύο νεκρά) και ένα κατσίκι στοιβαγμένα μέσα σε Ι.Χ. όχημα.

Ο οδηγός του οχήματος διέφυγε ( είχε προηγηθεί μικρή καταδίωξη) ενώ όπως προέκυψε η ζωοκλοπή έγινε στον Αετό Ξηρομέρου. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και για τον εντοπισμό του δράστη.