24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
9 Μαρτίου 2012

XRYSOBITSA -Απίστευτες εικόνες στο κέντρο των Ιωαννίνων
Σε λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά οκτώ τόνοι πατάτας, που είχαν μεταφέρει οι παραγωγοί της Χρυσοβίτσας στα Γιάννινα, μοιράστηκαν σε ένα πλήθος κόσμου, που περίμενε από νωρίς το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν δεν έχουν προηγούμενο. Πολύ νωρίτερα από την ώρα που είχε ανακοινωθεί από τους παραγωγούς είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, περιμένοντας να πάρει μερικά κιλά πατάτες.
Οι παραγωγοί μετέφεραν τις πατάτες συσκευασμένες σε πεντόκιλα. Μέσα σε ένα τέταρτο μοιράστηκαν 1600 πεντόκιλα που ήταν φορτωμένα στο φορτηγό, περίπου οκτώ τόνοι.
Η διανομή έγινε στο πλαίσιο πρωτοβουλίας των παραγωγών, προκειμένου να ενημερωθούν οι καταναλωτές για την ποιότητα της παραγόμενης πατάτας στη Χρυσοβίτσα, και τις αδιάθετες ποσότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν εξαιτίας του παραεμπορίου, της εκμετάλλευσης του ονόματος «Χρυσοβίτσα» και της διακίνησης πατάτας χωρίς ποιοτικές προδιαγραφές, που συνδέονται με χαμηλό κοστολόγιο.
Κι αν πραγματικά μία εικόνα λέει χίλιες λέξεις, στην περίπτωση αυτή, η φωτογραφία από το κέντρο των Ιωαννίνων και την διανομή πατάτας μιλάει από μόνη της!!!

Aπό το Epirus Post