24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
15 Μαρτίου 2012

 
Δεν έχετε βρε τσίπα πάνω σας. 15,000,000 δραχμούλες εν μέσω κρίσης θα πληρώσουμε το γαλατάκι που θα πίνουν τζάμπα οι δικαιούχοι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του Δήμου Άρτας. Είναι από τα προνόμια που δεν λένε να σταματήσουν. Και τα φράγκα πέφτουν κάθε μήνα και το γαλατάκι θα το έχουν τζάμπα ανάμεσα σε άλλα. Για κανένα κοινωνικό παντοπωλείο Γιανννν, κονδύλιο δεν βρίσκεις; Καθάρισες με τα 3,000 ευρώ που έδωσες τα Χριστούγεννα για όλους τους αναξιοπαθούντες πολίτες του Καλλικρατικού Δήμου που διοικείς. Αααααααα ραααααααα Γιαααααννν!

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου θα γίνει στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Άρτας, πρόχειρος επαναληπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ, για την ανάδειξη προμηθευτή γάλακτος για τους δικαιούχους υπαλλήλους Δήμου Αρταίων, προϋπολογισμού μελέτης 45.765,00€ συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ 13%. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων της διακήρυξης και των τεχνικών στοιχείων, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων. Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.arta.gr), στην Κατηγορία «Προκηρύξεις».