24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
1 Μαρτίου 2012


Δεν ψηφίζει το νέο μνημόνιο ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Παπασιώζος | ClickNewsΤο έχει συνήθειο το αηδόνι του κάμπου να καταψηφίζει τα Μνημόνια και μετά να ψηφίζει τους εφαρμοστικούς νόμους που αφορούν στα Μνημόνια. Δηλαδή σου λέει ο άνθρωπος: " Θα είμαι ήρωας για τον φτωχό κόσμο που εκπροσωπώ με το ΟΧΙ, και πιστός στον Σαμαρά με το  ΝΑΙ". Αετός το αηδόνι του κάμπου.

Με 213 ψήφους υπέρ, έναντι 58 κατά και 12 «παρών» υπερψηφίστηκε ο εφαρμοστικός νόμος των υπουργείων Υγείας και Εργασίας που επιφέρει μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές στο χώρο της υγείας και του «ΕΣΥ» και μεταξύ άλλων αυξάνει τα γενόσημα φάρμακα στην αγορά, απελευθερώνει το ωράριο των φαρμακείων, ενώ θεσπίζει και την ενοποίηση των επικουρικών ταμείων.
Από τη ΝΔ «ΝΑΙ σε όλα» ψήφισαν 6 βουλευτές: η διαγραφείσα Ελίζα Βόζεμπεργκ και οι κύριοι Παπασιώζος, Τζηκαλάγιας, Καρυπίδης, Λεονταρίδης και Βαγιωνάς ενώ άλλοι 7 : οι κύριοι Βλάχος, Γιαννάκης, Τζίμας, Μαρκόπουλος, Γκιουλέκας, Καρασμάνης, Κόλια Τσαρουχά υπερψήφισαν επί της αρχής και καταψήφισαν κάποια άρθρα.
Από τους διαγραφέντες της ΝΔ επέλεξαν να απέχουν από την ψηφοφορία 4 βουλευτές, οι κύριοι Ζώης, Γαληνός, Μελάς και η κα Ιατρίδη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι οποίοι είχαν καταψηφίσει το νέο πρόγραμμα πριν από λίγες εβδομάδες με αποτέλεσμα να διαγραφούν από τα κόμματά τους, υπερψήφισαν τον συγκεκριμένο εφαρμοστικό νομοσχέδιο.
Ειδικότερα, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ οι  βουλευτές που  είχαν διαγραφεί επειδή  καταψήφισαν το «Μνημόνιο ΙΙ» και άλλαξαν στάση, δηλώνοντας «ΝΑΙ» είναι ο κ. Αλέκος Αθανασιάδης και Χρήστος Μαγκούφης  ενώ άλλοι 11 συνάδερφοί του δήλωσαν «παρών» και σε αυτούς καταγράφηκαν οι κκ Μίχος, Τριανταφυλλόπουλος, Τόγιας, Κασσάρας, Καστανίδης, Παπαμανώλης, Θεοδωρίδης  και οι κυρίες Κυριακοπούλου, Κατσέλη, Τεκτονίδου
ενώ η κα. Ξενογιαννακοπούλου επέμεινε στο «ΠΑΡΩΝ».