24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
1 Μαρτίου 2012
Αύριο ο Αλέξης θα είναι στην Άρτα να μάς μιλήσει για την Ευρώπη, για την Ευρώπη, για την Ευρώπη μα πάνω απ' όλα για την Ευρώπη.


Με το σύνθημα «Ενωτικά και αριστερά, κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά», η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχεται στην Άρτα τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 8:30 μ.μ. στην αίθουσα «Σκουφάς». Εν’ όψει της επίσκεψης του Αλ. Τσίπρα, η Τοπική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ κατά την οποία έγινε αναφορά στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Άρτα θα είναι πολύ περιορισμένο, για λόγους αντικειμενικούς όπως ειπώθηκε που έχουν να κάνουν με τις πολλές υποχρεώσεις του, ενώ θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε μία συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων της περιοχής και κυρίως εργαζόμενους σε χώρους που έχουν ιδιαίτερα προβλήματα.