24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
15 Μαρτίου 2012

papasiozos
Ο προστάτης των πτωχών, ο αντάρτης του Αμβρακικού, το αηδόνι του κάμπου, ο Κώστα ο Ψύχραιμος, δεν μπορεί να κάνει χωρίς ΝΔ ακόμα και αν πρέπει να ψηφίσει την δανειακή σύμβαση η οποία είναι το αποτέλεσμα του Μνημονίου 2 που καταψήφισε ο ίδιος. Έτσι είναι ο Κώστας. Δεν ψηφίζει Μνημόνια αλλά ψηφίζει με χέρια και πόδια τις εκτελέσεις των Μνημονίων.

Δεν πηγαίνει στο κόμμα του Πάνου Καμμένου ο βουλευτής της Άρτας Κώστας Παπασιώζος, ο οποίος διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία όταν είπε όχι στο μνημόνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπασιώζος και τρεις ακόμη από τους διαγραφέντες ελπίζουν στην επανένταξή τους στη Νέα Δημοκρατία αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση που αποτελεί και το τελευταίο ουσιαστικά τεστ.
Η κίνηση Παπασιώζου αποδεικνύει ότι ενδιαφέρεται να είναι εκ νέου υποψήφιος στο Νομό της Άρτας και φαίνεται ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί το επόμενο διάστημα. Αν οι κινήσεις του είναι πολιτικά ορθές είναι θέμα που θα το κρίνουν οι πολίτες.

Τα στοιχεία από το Epirus Post