24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
13 Μαρτίου 2012

Ήδη δεκάδες κάτοικοι της περιοχής, έχουν καταθέσει αιτήσεις παραγγελίας στο Δήμο για το λάδι. Γιαννννννν, ακούς; Και στα Γιάννενα ΠΑΣΟΚ είναι ο Δήμαρχος αλλά έχει καταλάβει ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Ξύπνα Γιανννν!

Σε συμφωνία με τους παραγωγούς της Μεσσηνίας ήρθε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα να διατεθεί ελαιόλαδο ελεγμένο, άριστης ποιότητας στο καταναλωτικό κοινό των Ιωαννίνων.Το ελαιόλαδο θα φτάσει τυποποιημένο σε συσκευασίες των δέκα και είκοσι λίτρων και θα διατίθεται προς πώληση στην τιμή των τριών ευρώ το κιλό.
Οι πολίτες που επιθυμούν να προμηθευτούν ποσότητες ελαιολάδου θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση που βρίσκεται στα γραφεία του ΟΚΠΑΠΑ κι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου. Αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου.Ανάλογη πρόταση έχει γίνει από την Διοίκηση του Οργανισμού στους πατατοπαραγωγούς της Χρυσοβίτσας και αναμένεται η απάντησή τους.