24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
1 Μαρτίου 2012

Όσο θα τα παίρνεις μετά κανόνισε μόνος σου

Μειώνεται το επίδομα ανεργίας στα 359 ευρώ

Η μείωση θα ισχύει από τις 12 Μαρτίου
Παρά τις ελπίδες που δημιούργησε χθες ο Κουτρουμάνης και παρά την αντίθετη φημολογία, τελικά πετσοκόβουν και το επίδομα ανεργίας κατά 22%, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ. 
Και υπάρχουν ακόμη γελοίοι στην Ευρώπη, που κατηγορούν ..
τον ελληνικό λαό, για τεμπελιά και φυγοπονία. Όταν οι δικοί τους άνεργοι παίρνουν μέχρι και 1.200 ευρώ το μήνα και ο ελληνικός λαός στον οποίο έχουν επιτεθεί τόσο βάρβαρα, υπομένει μέχρι την πλήρη εξαθλίωσή του, κάθε μέτρο-ανοσιούργημα, εναντίον της ύπαρξής του. Ποιός λαός στον κόσμο θα άντεχε τέτοια επιδρομή στα εισοδήματα και την περιουσία του, χωρίς ούτε μια σοβαρή διαμαρτυρία, πέραν αυτών που διέλυσαν οι μπαχαλάκηδες συνεργάτες της αστυνομίας;
Το πιό σημαντικό από όλα όμως είναι αυτό και πρέπει να το γράψετε στο χέρι σας, για να το βλέπετε όλη μέρα:
ότι συζητώντας για ανάπτυξη και διαρθρωτικές αλλαγές, πέρασαν εκατοντάδες μέτρα εναντίον του εισοδήματος του απλού εργαζόμενου και κανένα μέτρο υπέρ της ανάπτυξης και καμία διαρθρωτική αλλαγή.