24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
20 Μαρτίου 2012

Βόνιτσα: Έχασε τα χρήματά του λόγω κουρέματος και ανακοίνωσε στο facebook, ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει...

Απετράπη αυτοκτονία 42χρονου Κινητοποίηση της Αστυνομίας, πριν λίγες μέρες στην Βόνιτσα, μετά από πληροφορίες πως κάτοικος της περιοχής, είχε απειλήσει πως θα αυτοκτονούσε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, η τοπική Αστυνομία ενημερώθηκε πως κάτοικος χωριού κοντά στην Βόνιτσα, είχε αναγγείλει στο facebook, την πρόθεση του να αυτοκτονήσει.

Για το θέμα ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ειδοποίησε την Α/Δ Ακαρνανίας, που με την σειρά της ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή της Βόνιτσας, για την ανεύρεση του ατόμου. Mετά από αναζητήσεις, ο άνδρας βρέθηκε σε χωριό της Βόνιτσας και μόλις ήρθαν σε επαφή οι αστυνομικοί μαζί του, τους έκανε γνωστό πως ήταν κάτοχος ελληνικών ομολόγων, που βρίσκονταν σε απελπισία, εξαιτίας του κουρέματος του Ελληνικού χρέους, υποστηρίζοντας πως έχασε ένα μεγάλο κομμάτι των αποταμιεύσεων του.

Οι αστυνομικοί του μίλησαν και το περιστατικό έληξε εκεί, αν και δόθηκε η εντύπωση, πως πρόκειται για άτομο, που πιθανώς να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που τοπική Αστυνομία κινητοποιείται για τέτοια περίπτωση.