24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
1 Μαρτίου 2012

Δεν θέλουν οι Γερμανοί εφοριακοί να έρθουν στην Ελλάδα για τεχνική βοήθεια

"η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα έλλειψης τεχνογνωσίας για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αλλά έλλειψη πολιτικής βούλησης", λέει ορθότατα το συνδικάτο των Γερμανών εφοριακών
«Οχι» των Γερμανών εφοριακών για κάθοδο στην Ελλάδα... γλιτώσαμε την εισβολή και συνεχίζουμε στην "ουρά" «Nein», για κάθοδο στην Ελλάδα των 160 Γερμανών εφοριακών, λέει το..
συνδικαλιστικό τους όργανο και χαράς ευαγγέλια για το σύστημα: "πήγαινε στο γραφείο 3 για υπογραφή, μετά στο Ταμείο για παράβολο, μετά στο Διευθυντή για υπογραφή μετά στο ταμείο να πληρώσεις και τέλος στο γραφείο 7 να πάρεις τη βεβαίωση".
 Συγκεκριμένα, το συνδικάτο των Γερμανών εφοριακών (DSTG) επικαλείται τέσσερις λόγους, για τους οποίους δεν συμφωνεί με την αποστολή στην Ελλάδα συναδέλφων τους για να παράσχουν τεχνογνωσία: 
 - η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα έλλειψης τεχνογνωσίας για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αλλά έλλειψη πολιτικής βούλησης, 
- οι ελληνικές φορολογικές αρχές έχουν πρόβλημα έλλειψης υποδομών για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, 
- το κλίμα εναντίον της Γερμανίας στην Ελλάδα είναι πολύ «θερμό» και ως εκ τούτου υπάρχει φόβος για τη σωματική ακεραιότητα των Γερμανών εφοριακών, 
- αντιπροτείνεται η επίσκεψη Ελλήνων εφοριακών στη Γερμανία, προκειμένου να διαπιστώσουν τον τρόπο λειτουργίας των γερμανικών φορολογικών αρχών και να μεταφέρουν την εμπειρία τους στην Ελλάδα.