24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
7 Μαρτίου 2012 Γιααννννν, ακούς Γιαννννν; Στα Γιάννενα ο Δήμος κάνει κινήσεις για φθηνά προϊόντα πρώτης ανάγκης. Ξύπνα Γιάνννν. Επειδή εσείς μπορείτε να αγοράζετε με άνεση ό,τι θέλετε μην νομίζετε ότι το ίδιο συμβαίνει και για τους πολίτες της Άρτας.

Ανάχωμα στην κρίση, δημιουργεί με μία ακόμη πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών.
Λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχει δημιουργήσει η κρίση και την αδυναμία του καταναλωτικού κοινού να καλύψει το σύνολο των καθημερινών του αναγκών ήρθε σε συμφωνία με τους παραγωγούς της Μεσσηνίας, ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα να διατεθεί ελαιόλαδο ελεγμένο, άριστης ποιότητας στο καταναλωτικό κοινό των Ιωαννίνων.
Το ελαιόλαδο θα φτάσει τυποποιημένο σε συσκευασίες των δέκα και είκοσι λίτρων και θα διατίθεται προς πώληση στην τιμή των τριών ευρώ το κιλό.
Οι πολίτες που επιθυμούν να προμηθευτούν ποσότητες ελαιόλαδου θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση που βρίσκεται στα γραφεία του ΟΚΠΑΠΑ κι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου. Αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 26510 77077.
Να σημειωθεί ότι από την Διοίκηση του Οργανισμού έχει γίνει ανάλογη πρόταση στους πατατοπαραγωγούς της Χρυσοβίτσας και αναμένεται η απάντησή τους.
«Υλοποιούμε βήμα- βήμα, ένα πλέγμα δράσεων που θα αποτελέσουν ασπίδα στην κρίση και θα συμβάλλουν στην ανακούφιση των νοικοκυριών. Πρόκειται για πρωτοβουλίες που αγκαλιάζονται από τους πολίτες και τις οποίες θα συνεχίσουμε το προσεχές διάστημα και με άλλα προϊόντα ώστε να φτάνουν κατευθείαν από τον παραγωγό στον καταναλωτή σε χαμηλή τιμή», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππας Τσουμάνης.

Τα στοιχεία από το Epirus post