24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
8 Μαρτίου 2012

ARLA
Σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις, προκειμένου να αποφασίσουν εάν η Arla Foods θα λάβει τελικά μέρος στο διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της «Δωδώνης», βρίσκονται τα υψηλόβαθμα στελέχη του πολυεθνικού oμίλου.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Ημερησία ο αντιπρόεδρος της θυγατρικής του ομίλου στην Ελλάδα Kasper Gronnegaard ξεκαθαρίζει ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση επί του θέματος, αν και απομένουν μόλις δύο ημέρες (9 Μαρτίου) μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο διαγωνισμό και τονίζει ότι αυτό που προβληματίζει περισσότερο την ηγετική ομάδα της Arla Foods είναι εάν η «Δωδώδη» ταιριάζει με τη γενικότερη στρατηγική που θέλει να ακολουθήσει ο όμιλος τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Παραδέχεται, πάντως, ότι η φέτα της «Δωδώνη» είναι ένα ισχυρό προϊόν με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και θεωρεί ενδεχόμενη απόκτηση της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας μία καλή ευκαιρία.
Ο κ. Gronnegaard δηλώνει ακόμη ότι η Arla Foods, παρά την οικονομική κρίση, παραμένει προσηλωμένη στην ελληνική αγορά και πως συνεχίζει να εξετάζει τρόπους που θα ενισχύσουν την παρουσίας της.
ΠΗΓΗ: Ημερησία