24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
15 Μαρτίου 2012Γιάννννν, ακούς; Ο κόσμος αλλάζει γιατί βλέπει ότι δεν πάει άλλο! Αλλά χωρίς εξέδρα μπορείτε να κάνετε εσείς; Για την εξέδρα άλλωστε δεν μπήκατε στον κόπο να μας κυβερνήσετε; Πώς να πατήσετε εσείς στο ίδιο χώμα που πατούν οι απλοί πολίτες; Είστε εξουσία εσείς, ε;

Τέλος στις εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις, βάζει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Ειδικότερα, με απόφαση του δημάρχου, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, καταργούνται οι εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις του δήμου. Η απόφαση θα έχει «μόνιμο πλέον χαρακτήρα», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Μετά την κοινοποίηση της απόφασής του στους υπηρεσιακούς φορείς του δήμου, ο κ. Καϊτεζίδης -μεταξύ άλλων- δήλωσε: «Επί χρόνια μένουμε στον τύπο των παρελάσεων, χάνοντας την ουσία των ιστορικών γεγονότων. Η οφειλόμενη τιμή δεν είναι στα παρόντα πρόσωπα, αλλά στα ιστορικά γεγονότα και τους πρωταγωνιστές τους… Η θέση των «επισήμων» είναι ανάμεσα στον κόσμο από τον οποίο προέρχονται. Για να έχουν την ίδια εικόνα και να μοιράζονται τα ίδια αισθήματα. Είναι ένας πολύ χρήσιμος και αναγκαίος συμβολισμός. Εμείς, καταργούμε οριστικά τις εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις και παίρνουμε τη θέση μας δίπλα στους πολίτες», επισημαίνει ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Η απόφαση θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου για όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου.