24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
2 Μαρτίου 2012

Βάλτε τον Τζουμάκα αρχηγό να σωθούμε. Και αντί τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ να βάλει μια γκλίτσα και μια καρδάρα να πηγαίνει με την φοβερή  σοσιαλιστική του φυσιογνωμία.

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επισημοποιεί με δήλωσή του στον Real.gr ο πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας
«Η υποψηφιότητά μου δεν υπακούει σε προσωποκεντρικές προσεγγίσεις υποψηφίων «αρχηγών» με κορώνες και ρητορικές χωρίς ουσία, ούτε ομάδες χωρίς ιδεολογικές και πολιτικές αρχές, πολύ δε περισσότερο η υποψηφιότητά μου είναι απέναντι στον έλεγχο προσώπων από χορηγούς και διαπλοκές» σημειώνει ο κ. Στ. Τζουμάκας και τονίζει: «Σε δυο ή περισσότερες βάρκες και όπου αλλού επιδιώκουν τα οικονομικά δίκτυα και η μιντιοκρατία δεν μπορούν να βρίσκονται οι σοσιαλιστές, αλλά οι λαθρεπιβάτες»