24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
20 Μαρτίου 2012

Όλο και πληθαίνουν οι Δήμοι ανά την Ελλάδα που έχουν καταλάβει ότι η οικονομική ανέχεια των πολιτών έχει φθάσει στο ζενίθ. Εκτός από την Άρτα. Είπαμε εδώ έχουμε δήμαρχο τον Γιααααννν, που όλα τα βλέπει θαυμάσια και δίνει στο λαό παγοδρόμιο να διασκεδάσει ο λαός συμπληρώνοντας  ευχάριστα την πλούσια ζωή που έχει. 
Αααααααα ραααααααααα Γιααααανννν, είσαι Ευρωπαίος και με την βούλα!

Τράπεζα Προσφοράς Αλληλεγγύης από τον Δήμο Ηρακλείου

Τράπεζα Προσφοράς Αλληλεγγύης από τον Δήμο ΗρακλείουΣτην δημιουργία τράπεζας προσφοράς αλληλεγγύης προχωράει ο Δήμος Ηρακλείου που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη ενός δικτύου υποστήριξης ανθρώπων που πλήττονται από την οικονομική κρίση και την ύφεση.


Η συγκεκριμένη προσπάθεια αρχίζει αφού προηγουμένως η Δ/νση κοινωνικής Ανάπτυξης έχει καταγράψει το μέγεθος των αναγκών.
Απαραίτητος παράγοντας που θα βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή είναι και η ενεργοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αφού οι προσφορές όλων σε τρόφιμα, ρουχισμό, φάρμακα είναι αναγκαίες για την επιτυχία του εγχειρήματος.
Πάντως από την πλευρά του Δήμου επισημαίνεται  πως τα προϊόντα που θα προσφέρουν οι ιδιώτες θα καταλήγουν σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.