24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
7 Μαρτίου 2012

Μπλόκο από κτηνοτρόφους στη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»  Οι αγρότες της Ηπείρου παίρνουν θέση μάχης υπερασπιζόμενοι την ΔΩΔΩΝΗ που ανήκει σε αυτούς και μόνο σε αυτούς ενώ όλες οι ηγεσίες της χώρας τα τελευταία χρόνια έχουν βάλει στόχο να την ξεπουλήσουν. Κλείνουν την Παρασκευή τον Κόμβο του στρατοπέδου Φιλιππιάδας καλώντας όλους να συμμετάσχουν στον αγώνα τους.

Με κεντρικό σύνθημα όχι στο ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ, οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Άρτας και Πρέβεζας, τα Εργατικά Κέντρα Άρτας και Λευκάδας, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ καλούν το λαό της περιοχής στο μπλόκο που θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 11.30π.μ. στον κόμβο του στρατοπέδου Φιλιππιάδας. «Δυστυχώς η τελευταία πράξη του ξεπουλήματος της ΔΩΔΩΝΗΣ ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες με τους φτωχούς μικρομεσαίους κτηνοτρόφους να βρίσκονται σε απόγνωση και διάφορους καλοθελητάδες να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και να παλεύουν να διώξουν από πάνω τους τις ψευτοσυνδικαλιστικές αποφάσεις που είχαν στο παρελθόν» τόνισε ο πρόεδρος της ΟΑΣ Ν.Άρτας Βαγγέλης Μπέτσας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα 5/3/2012 στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ από κοινού με τον πρόεδρο της ΟΑΣ Ν.Πρέβεζας Σπύρο Κλινάκη. «Τα ψέματα τελείωσαν» τόνισαν οι πρόεδροι των δύο Ομοσπονδιών αναφορικά με την τροπή που πήρε το θέμα της ΔΩΔΩΝΗ και κάλεσαν τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση της ερχόμενης Παρασκευής. «Εμείς δεν παζαρεύουμε την πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ» είπε ο κ. Μπέτσας. «Εμείς λέμε ξεκάθαρα όχι στην ιδιωτικοποίηση, να παραμείνει η ΔΩΔΩΝΗ να λειτουργεί όπως είναι σήμερα μέσα από κρατική ΑΤΕ». Ο κ. Κλινάκης κάλεσε με τη σειρά του τον κόσμο αφενός να συμμετέχει στο συλλαλητήριο την Παρασκευή και αφετέρου «να γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια έλεγαν και ψέματα και αποπροσανατόλιζαν και διασπούσαν και το κίνημα». Την ίδια μέρα και ώρα σε επίπεδο Ηπείρου θα πραγματοποιηθούν δύο συλλαλητήρια. Το ένα θα είναι στον κόμβο του στρατοπέδου Φιλιππιάδα στο οποίο καλούνται να παραβρεθούν εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νεολαίοι, γυναίκες από την Άρτα και από την Πρέβεζα και το άλλο θα είναι στην Εγνατία για όσους θα μετακινηθούν από τα Γιάννενα και την Ηγουμενίτσα.