24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
9 Μαρτίου 2012


Οι εκσυγχρονιστές τα κατάφεραν. Ένας στους τέσσερις Ηπειρώτες είναι άνεργος με τα επίσημα στοιχεία διότι με τα ανεπίσημα που δεν καταγράφονται πρέπει να είμαστε στην υπόσχεση του Γιώργου Παπανδρέου: Δουλεύει ένας στους τέσσερις.

Χάνουν το επίδομα 500.000 άνεργοι  - Στο 24,5% εκτοξεύτηκε η ανεργία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Δεκεμβρίου
Άνεργος είναι ένας στους τέσσερις Ηπειρώτες με τα ποσοστά της ανεργίας να σπάνε πλέον κάθε ρεκόρ. Η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία παρουσιάζουν πλέον το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας σε όλη τη χώρα, καθώς άγγιξε το 24,5%.
Το πρόβλημα γίνεται εκρηκτικό, πλήττοντας κυρίως τους νέους. Η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός ανέργων που δεν παρουσιάζεται στα επίσημα στοιχεία.
Όσο η οικονομική κρίση πλήττει την περιοχή και η ύφεση βαθαίνει τα ποσοστά της ανεργίας θα αυξάνουν. Άλλωστε τα στοιχεία μήνα με το μήνα είναι επιδεινούμενα.