24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
28 Μαΐου 2012

 Ούτε μια συγνώμη χωρίς ντροπή.

Πάνω από 100 άτομα  στο ΚΡΟΝΟΣ 

 

Πάνω από 100 άτομα σήμερα στο ΚΡΟΝΟΣ
Προβληματισμός απ’ τα μέλη του ΠΑΣΟΚ 
Κινδυνολογία απ’ τον εκπρόσωπο
Νάσο Αλευρά
Πέραν της αναμενόμενης ήταν η συμμετοχή μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, στην συνάντηση που έγινε στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κόμματος, στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΡΟΝΟΣ. Πήραν μέρος πάνω από 100 μέλη και φίλοι του κόμματος, ενώ εμφανής ήταν και η συμμετοχή στελεχών του παρελθόντος, τα οποία δείχνουν να κινητοποιούνται, μπροστά στον κίνδυνο κατάρρευσης του κόμματος.
Κατά τα καθιερωμένα του ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς καθυστέρησε μια ώρα περίπου και τα στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ, περίμεναν εκεί, ενώ η διαδικασία διήρκεσε πάνω από δύο ώρες.
Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκόκας, οι υποψήφιοι βουλευτές Βασίλης Γέμος, Θανάσης Ντερέκας και Δημήτρης Χαμπίπης, οι πρώην βουλευτές Πάνος Οικονομίδης και Θόδωρος Κολιοπάνος, οι οποίοι όμως δεν πήραν τον  λόγο στην όλη διαδικασία.
Αρχίζοντας την ομιλία του ο πρώην υπουργός Νάσος Αλευράς κινδυνολόγησε, κατά το πλαίσιο της πολιτικής που ασκεί αυτό το διάστημα το ΠΑΣΟΚ, με φόντο την παραμονή ή μη ης χώρας μας στο ευρών, για να βάλει ευθέως κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι σ’ αυτή την φάση ο αντίπαλος του κόμματος, που κάνει τον δικό του αγώνα, για να κρατήσει έστω και το ποσοστό της 6ης Μαΐου.
Πάνω από είκοσι μέλη του κόμματος πήραν τον λόγο στην διαδικασία και όπως ήταν αναμενόμενο οι τοποθετήσεις τους είχαν σχέση με τα λάθη της ηγεσίας του κόμματος, που το οδήγησαν στην τρίτη θέση των εκλογών της 6ης Μαϊου. Ανάμεσα σ’ αυτούς, ο βουλευτής και οι υποψήφιοι βουλευτές, που κι αυτοί είχαν το δικό τους κατηγορώ, κατά τη ηγεσίας, που έκανε αλλεπάλληλα λάθη, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε.