24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
11 Μαΐου 2012

Θα σκίσουμε τις κιλότες μας τελικά

Αλ. Τσίπρας: Καταστροφική η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Αλ. Τσίπρας: Καταστροφική η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Δυο συνεντεύξεις παραχώρησε σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπου ξεκαθάρισε πως το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρωζώνη, αν και τάσσεται κάθετα αντίθετος με τη λιτότητα και την ύφεση στη χώρα, που φέρνει το μνημόνιο.
Ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC χαρακτηρίζει «καταστροφική» την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη και δηλώνει διατεθειμένος να διαπραγματευτεί με την τρόικα ώστε να παραμείνει η χώρα στο ευρώ. «Διαφωνώ πλήρως με αυτό που λέμε καρδιά του μνημονίου. Περισσότερη λιτότητα θα μας κάνει τριτοκοσμική χώρα μέσα στην ΕΕ» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε, πως «το μέλλον της Ευρώπης και όλου του κόσμου δεν είναι η βάρβαρη λιτότητα».
Το CNBC αναφέρεται και στην τελευταία δημοσκόπηση που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτη δύναμη σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών. Επίσης, γίνεται αναφορά και στην επιστολή που έστειλε ο επικεφαλής στις Βρυξέλλες, καλώντας σε επανεξέταση των όρων του μνημονίου.