24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
9 Μαΐου 2012

 
 
Να μειώσουν με κάθε τρόπο τα έξοδα των διακοπών τους ήθελαν δυο Γερμανοί στη Ρόδο και φρόντιζαν να σιτίζονται… δωρεάν με σάντουιτς και άλλα είδη, τα οποία άρπαζαν από τους αυτόματους πωλητές σπάζοντας τα τζάμια τους!
Μέσα σε μια νύχτα, οι δυο αλλοδαποί προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε τρία μηχανήματα αυτόματων πωλητών στην περιοχή της Ιαλυσού και έκλεψαν διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 200 ευρώ. Όμως, κάποιοι τους είδαν την ώρα που τα μετέφεραν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και ειδοποίησαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα.  Οι νεαροί Γερμανοί εντοπίστηκαν στο δωμάτιό τους και συνελήφθησαν. Στα πράγματά τους οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μέρος από τα κλεμμένα προϊόντα. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη των μηχανημάτων και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.