24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
18 Μαΐου 2012

«Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο» λέει ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αναφερόμενος στα όσα έγιναν το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο. Επιπλέον δηλώνει ότι είναι ΥΠΕΡ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ!

«Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την» δηλώνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε από τον Alpha.

«Ήταν ο υπίλαρχος Μελάς εκεί, ο οποίος αθωώθηκε γι’ αυτή την ιστορία. Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο» λέει για τη νύχτα που το τανκ έριξε την πύλη και μπήκε στο Πολυτεχνείο και το χαρακτηρίζει «κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας».


Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλά και για τη χούντα της 21ης Απριλίου, λέγοντας ότι δεν είναι το απόλυτο κακό όπως παρουσιάζεται. «Ζώντας τη σημερινή κατάσταση και ακούγοντας κάποια πράγματα δε νομίζω ότι ήταν το απόλυτο κακό όπως παρουσιάζεται», λέει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.


Τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ γιατί «αυτή τη στιγμή, η δραχμή θα ήταν καταστροφή. Δεν έχουμε εθνική παραγωγή. Θα ήταν ένα νόμισμα χωρίς αντίκρισμα, σαν το κατοχικό. Ο πληθωρισμός θα κάλπαζε. Δε θα μπορούσαμε να κάνουμε εισαγωγές, τρόφιμα, καύσιμα, ανταλλακτικά για τα οπλικά συστήματα».