24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
29 Μαΐου 2012

Δημιουργούν επικοινωνιακή ομάδα… 

Δημιουργούν επικοινωνιακή ομάδα…

Λες και η επικοινωνία, έλειψε για το ΠΑΣΟΚ, που και στην Άρτα καταποντίστηκε…

Είχε και συνέχεια η συνάντηση που είχαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με τον υπεύθυνο της ηγεσίας Νάσο Αλευρά στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ. Χθες το μεσημέρι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα (ναι υπάρχουν ακόμη κι αυτά…) συναντήθηκε η αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος, με στελέχη που κατά καιρούς έχουν βρεθεί σε θέση ευθύνης και πρέπει τώρα να πάρουν μέρος στην προσπάθεια ανασύνταξης του ΠΑΣΟΚ, με την ελπίδα, ότι δεν θα χαθούν άλλοι ψήφοι, σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου, γιατί για να αυξηθούν, ούτε λόγος… Στην συνάντηση παρόντες ήταν και οι υποψήφιοι βουλευτές Χρήστος Γκόκας, Βασίλης Γέμος, Θανάσης Ντερέκας και Δημήτρης Χαμπίπης.
Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί επικοινωνιακή ομάδα, η οποία θα…. βομβαρδίσει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με δελτία τύπου και ανακοινώσεις, ώστε να πληροφορηθεί ο απλός πολίτης, γιατί τώρα πρέπει να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ.
Μην φανταστεί κανένα, καμιά φοβερή συγκρότηση της επικοινωνιακής ομάδας… Με παλιά υλικά, προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι καινούριο, το οποίο θα αποδειχθεί ανεπαρκές και αναποτελεσματικό. Που βεβαίως δεν είναι σίγουρο ότι θα δεχτούν. Καταγράφουμε όμως την πρόταση:
Ο επικοινωνιολόγος του δημάρχου, πρώην υποψήφιος νομάρχης, πρώην υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και γενικά πρώην, Κώστας Μπόβολος. Αν κρίνουμε απ’ την αποτελεσματικότητα που επέδειξε στην προβολή και την συνολικότερη επικοινωνία του δημάρχου κι εδώ το αποτέλεσμα ανάλογο θα είναι.
Επίσης πρώην υποψήφιος, σε διάφορες θέσεις, το εκ μεταγραφής στέλεχος Ανδρέας Οικονόμου. Όσες φορές πήρε μολύβι και χαρτί και είπε να γράψει κάτι για να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ, έφερε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Όλοι το γνωρίζουν, αλλά δεν το ομολογούν.
Επίσης προτάθηκε και στον πρώην γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κώστα Τζαχρήστα. Είναι η μόνη σοβαρή περίπτωση, που δύσκολα θα μπορέσει να συνεργαστεί, με την ομάδα που προτείνεται… Δε νομίζουμε ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μια τέτοια επιλογή, αλλά πρέπει να αναμείνουμε. Θα μπορούσε ο ίδιος, αν το αποφάσιζε, να κάνει από μόνος του τις όποιες παρεμβάσεις και να είναι περισσότερο αποτελεσματικός.
Θα πρέπει λοιπόν να αναμείνουμε, την συγκρότηση της όποιας επικοινωνιακής ομάδας και απ’ τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, θα έχουμε την δυνατότητα να εξάγουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.


Για ποια μέσα;


Και βεβαίως καλό είναι να αποφασίζουν, να κάνουν επικοινωνιακή αντεπίθεση, αλλά θα πρέπει να σκεφτούν, πριν απ’ όλα, με ποια μέσα θα πετύχουν την ουσιαστική ενημέρωση.
-Με αυτά τα μέσα, τα οποία σε κάθε περίπτωση που αποφάσιζαν να ασκήσουν κριτική τα λοιδορούσαν, κατά τον χειρότερο τρόπο;
-Με αυτά τα μέσα, στους ανθρώπους των οποίων δεν χρωστούν καλό λόγο, όταν δεν τους χαϊδεύουν τα’ αυτιά;
Έχουμε την αίσθηση, ότι δύσκολα θα βρουν και κώδικα επικοινωνίας με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο, το οποίο πρέπει να συνυπολογίσουν, όταν αποφασίσουν ν’ αρχίσουν την επικοινωνιακή αντεπίθεση.
Από την http://www.gnomiartas.gr/asides/item/3130-pasok