24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
11 Μαΐου 2012

Οι Γερμανοί επιχειρηματίες θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ

 Ο επιχειρηματικός κόσμος της Γερμανίας ελπίζει ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη και πως θα υπερβεί την κρίση χρέους που αντιμετωπίζει, όμως το 73% των Γερμανών πολιτών επιθυμεί την έξοδο της Αθήνας από την ΟΝΕ.

Την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα κατορθώσει τελικά να διασφαλίσει την παραμονή της στην ζώνη του ευρώ εκφράζει ο Χανς Χάινριχ Ντρίφτμαν.
Ο πρόεδρος της Ένωσης των Βιομηχανικών και Εμπορικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK) δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ο γερμανικός επιχειρηματικός κόσμος «δεν επιθυμεί να προκύψει η χειρότερη των περιπτώσεων».
Ο εκπρόσωπος της γερμανικής οικονομίας αναμένει ότι οι Έλληνες θα συνετιστούν και προβαίνει στην πρόγνωση ότι «και αυτή τη φορά τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά την τελευταία στιγμή».
Ο κ. Ντρίφτμαν υπενθυμίζει ότι το 80% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του κοινού νομίσματος, ανεξαρτήτως της εκλογικής επιτυχίας των ακραίων κομμάτων.