24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
8 Μαΐου 2012

  Υποτίθεται ότι χρεωκοπούμε, κινδυνεύουμε να μην καταβληθούν μισθοί και συντάξεις, διακυβεύεται η εθνική μας κυριαρχία κλπ και στον ΟΣΕ το πάρτυ συνεχίζεται. Δείτε πως ένας Διευθυντής με τις ευλογίες της Διοίκησης δίνει επίδομα (δεν έχουν καταργηθεί τα επιδόματα με το ενιαίο μισθολόγιο;) στον εαυτό του. Λοιπόν φίλοι μου, αυτοί μυαλό δε βάζουν. Άμεση εφαρμογή ΤΩΡΑ και χωρίς ΕΞΑΙΡΕΣΗ του ενιαίου μισθολογίου σε ...
όλο τον δημόσιο τομέα. Έχουν βρει χίλιους δύο τρόπους να το παρακάμπτουν, μία με το εκλογικό επίδομα που αυτή τη φορά δόθηκε σε περιορισμένο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και πάλι κάποιοι "εκλεκτοί" το πήραν, την άλλη με ειδικά μισθολόγια και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που εξαιρούν συντεχνίες από το ενιαίο μισθολόγιο και πόσα ακόμα δεν ξέρουμε. Τελικά είναι τόσο δύσκολο να εφαρμοστεί το ενιαίο μισθολόγιο σε υπαλλήλους με τα ίδια τυπικά προσόντα και τον ίδιο χρόνο προϋπηρεσίας στο Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα; Αφού υποτίθεται ότι έχει γίνει πλήρης απογραφή όλων των εργαζομένων στο δημόσιο.