24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
25 Ιουνίου 2012

Στο CNNN τ΄αρρρααααα Γιάννννν διαβάζουμε
 Απόφαση Δ.Σ. Άρτας για Κέντρο Συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας  [22.6.12]
 
Στην αποδοχή πίστωσης 300.000 € από το ΕΣΠΑ με αναμόρφωση του προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την ένταξη του έργου της πράξης «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Δημιουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο στον Άξονα Προτεραιότητας 7» προχώρησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας που συνεδρίασε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012. Στην ίδια συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η διενέργεια μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση χώρου για τη στέγαση του Κέντρου Συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Αρταίων. Ο κ. Πατήλας διαφώνησε με τη μίσθωση αναφέροντας ότι υπάρχουν δημοτικά κτίρια σε όλο το Δήμο που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό.Στην εισήγησή της η Αντιδήμαρχος Αρταίων Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου ανέφερε: «Βρισκόμαστε στη β’ φάση υλοποίησης του προγράμματος για την ανάπτυξη δομών προς όφελος των Γυναικών θυμάτων βίας. Μία πολύ σημαντική δομή που εξέλειπε από την περιοχή μας και την διεκδικούμε μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ, είναι η δημιουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας, συνολικού προϋπολογισμού για το Δήμο Αρταίων 300.000,00 €.
Η πρόταση υποβλήθηκε, υπογράφηκε η σύμβαση και υπήρξε σχετική ενημέρωση στη Θεσσαλονίκη. Έγιναν τα τεχνικά δελτία και το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσουμε στη διενέργεια δημοπρασίας για τη μίσθωση χώρου για τη στέγαση του Κέντρου. Απαιτείται και η τροποποίηση του προϋπολογισμού για την αποδοχή πίστωσης 300.000,00 ευρώ.
Η λειτουργία του Κέντρου υπολογίζεται γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου μετά τη μίσθωση του κτιρίου και τις προσλήψεις που θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ με τις νόμιμες διαδικασίες και με την διαχειριστική επάρκεια του Δήμου.
Για το λόγο αυτό ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση για την διενέργεια μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση χώρου για τη στέγαση του Κέντρου Συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Αρταίων και την αποδοχή πίστωσης 300.000,00 ευρώ με αναμόρφωση του προϋπολογισμού».