24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
11 Ιουνίου 2012

IATREIO1
 Έχεις να μας πεις τίποτε κυρ διοικητά;
Ουρολόγος στο νοσοκομείο Άρτας δεν υπάρχει γι αυτό και δεν λειτουργεί από τις 25 Μαΐου ούτε κλινική ούτε ουρολογικό ιατρείο. Κατάφεραν μόνο, άγνωστο με ποιο τρόπο, να φέρουν μια φορά εβδομαδιαίως, γιατρό που υπηρετούσε επικουρικά στην Πρέβεζα ώστε να βλέπει τους καρκινοπαθείς ασθενείς στο εξωτερικό ιατρείο. Για οποιοδήποτε άλλο ουρολογικό πρόβλημα όμως οι ασθενείς θα πρέπει είτε να καλέσουν ιδιώτη γιατρό είτε να απευθυνθούν στα Γιάννενα. Κι αυτό γιατί όταν υπήρχε η δυνατότητα προκήρυξης των δύο κενών οργανικών θέσεων ουρολόγων στο νοσοκομείο του ο κ. Λάμπρος είχε άλλες προτεραιότητες.
Δεν περιμένουμε ασφαλώς απάντηση, όπως δεν λάβαμε και για την περίπτωση του σκανδάλου με την εργαζόμενη του φαρμακείου που επέστρεψε στη δουλειά της. Το γράφουμε κυρίως προς ενημέρωση των ασθενών που θα χρειαστούν ουρολόγο στο νοσοκομείο Άρτας. Να μην μπουν στον κόπο. Να απευθυνθούν κατευθείαν στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων ή σε ιδιώτη αν δεν χρειάζονται νοσηλεία.