24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
6 Ιουνίου 2012

Πυροβόλησε σκύλο μπροστά στα μάτια παιδιών!
 
Ούτε τα δάκρυα των ανήλικων παιδιών που τον είδαν με τρόμο να σημαδεύει με καραμπίνα έναν αδέσποτο σκύλο, στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν έναν ηλικιωμένο που είχε πάρει απόφαση να εξοντώσει το ανυπεράσπιστο ζώο στο χωριό Μεσιανή της Κοζάνης!

Ο ηλικιωμένος άνοιξε πυρ εναντίον του σκύλου μπροστά στα μάτια των παιδιών που τον φρόντιζαν και τον τάιζαν, την ώρα που εκείνα τον εκλιπαρούσαν κλαίγοντας να μην τον πυροβολήσει! Ευτυχώς, το άτυχο τετράποδο γλίτωσε τη ζωή του, αλλά τραυματίστηκε από τα σκάγια. Οι φιλόζωοι το μετέφεραν αμέσως στον κτηνίατρο που περιποιήθηκε τα τραύματά του και ήδη φιλοξενείται σε ασφαλές μέρος.

Το νέο περιστατικό βίας σε βάρος ζώου έγινε σε κατοικημένη περιοχή, αλλά ο δράστης, που είναι γνωστός στην περιοχή από περιστατικά και σε βάρος ανθρώπων, πρόλαβε να εξαφανιστεί πριν φτάσουν μέλη του φιλοζωικού σωματείου «ΑΓΓΙΖΩΟ». Οι φιλόζωοι δηλώνουν αποφασισμένοι να στραφούν νομικά εναντίον του ηλικιωμένου και να κάνουν ό,τι μπορούν για να τιμωρηθεί.