24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
22 Ιουνίου 2012

Ξυλοκόπησε τον ιερέα που τον είχε βιάσει όταν ήταν παιδί

Ξυλοκόπησε τον ιερέα που τον είχε βιάσει όταν ήταν παιδίΠήρε το νόμο στα χέρια του και επιχείρησε να χτυπήσει έναν ιερέα, ένας άνδρας από τις ΗΠΑ. Ο William Lynch επιτέθηκε στον Jerold Lindner, καθολικό ιερέα και συνελήφθη. Αργότερα 'ομως δήλωσε στις Αρχές ότι...
ο λόγος της πράξεώς του ήταν το γεγονός ότι ο ιερέας είχε βιάσει εκείνον και τον μικρό του αδερφό σε μία σχολική εκδρομή της εκκλησίας όταν ήταν παιδιά. Ο Lindner φιλοξενούνταν, υπερήλικας πλέον σε κέντρο για συνταξιούχους ιερωμένους. Ο Lynch όμως δεν ξέχασε ποτέ την τραυματική εμπειρία που είχε ζήσει στα χέρια του ως απδιί. Έτσι όταν έμαθε που βρίσκεται, τον επισκεύθηκε στο Ίδρυμα και κατέχοντας σήμερα φυσικά πολύ περισσότερη μυική δύναμη από τον γέροντα τον χτύπησε. Ο Lynch βιάστηκε από τον Lindner μαζί με τον 4χρονο τότε αδερφό του κατά τη διάρκεια ενός κάμπινγκ που διοργάνωσε η εκκλησία της Βόρειας Καλιφόρνια.