24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
5 Ιουλίου 2012
 Και ποιος δεν ήρθε αντιμέτωπος με την αλαζονεία των δημόσιων υπαλλήλων. Άντε τώρα να ξεμπλέξει ο επιχειρηματίας. Τα όργανα άρχισαν και βαράνε μεμονωμένα.
Αντιμέτωπος με την οργισμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη της μονάδας στην οποία επιχείρησε να κάνει περιβαλλοντικό έλεγχο, βρέθηκε υπάλληλος της Περιφέρειας Ηπείρου. Αποτέλεσμα ήταν ο έλεγχος να μην ολοκληρωθεί ποτέ και ο υπάλληλος να καταλήξει στο Νοσοκομείο μετά τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε και τη χειροδικία σε βάρος του.
Όλα αυτά συνέβησαν στην Άρτα. Ο υπάλληλος πήγε σε μονάδα της περιοχής προκειμένου να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν καταγγελίες και υποψίες για παράβαση των όρων της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και για ανεξέλεγκτη διάθεση των αποβλήτων της.
Ο ιδιοκτήτης της μονάδας με την εμφάνιση του υπαλλήλου έγινε έξαλλος. Αρχικά τον εξύβρισε και στη συνέχεια χειροδίκησε σε βάρος του. Αιμόφυρτος ο δημόσιος λειτουργός κατέληξε στο Νοσοκομείο ενημερώνοντας παράλληλα την υπηρεσία του και την πολιτική ηγεσία.
Με αφορμή το πρωτοφανές για τα τοπικά δεδομένα περιστατικό ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας καταγγέλλει το συμβάν και ζητά τη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου σε επικοινωνία που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά,  (για να τον κάνει ντα ντα τον επιχειρηματία)  στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΕ Άρτας, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η Υπηρεσία θα συμπαρασταθεί προς τον υπάλληλο που εκτελούσε τα καθήκοντά του, τόσο ηθικά όσο και νομικά.
Άντε τώρα να ξεμπλέξεις με τους χαραμοφάηδες
"Ο Σύλλογος υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας καταδικάζει έντονα τον προπηλακισμό, τον εκφοβισμό και εντέλει τη σωματική βία σε βάρος συναδέλφου, που του ασκήθηκε προσπαθώντας να κάνει τη δουλειά του ευσυνείδητα, πηγαίνοντας άμεσα να ελέγξει το περιεχόμενο έγγραφης καταγγελίας για ρύπανση του περιβάλλοντος.