24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
5 Ιουλίου 2012....Κώλους
Σύλληψη εφοριακού για παθητική δωροδοκία


Στην σύλληψη ενός 47χρονου εφοριακού στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται ότι χρηματιζόταν για να καλύπτει φορολογικές παραβάσεις επιχειρηματιών, προχώρησε η αστυνομία, μετά από σχετική καταγγελία.
Συγκεκριμένα, η μητέρα ενός επιχειρηματία κατήγγειλε στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ότι ο εφοριακός υπάλληλος - από τη ΔΟΥ Ηλιούπολης- απαιτούσε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, για ρύθμιση φορολογικής υπόθεσης προηγουμένου έτους της εταιρείας του γιου της.

Κατόπιν κανονίστηκε συνάντηση μεταξύ τους για την παραλαβή των 10.000 ευρώ και ο 47χρονος προσήλθε στα γραφεία της εταιρείας και παρέλαβε το προσημειωθέν χρηματικό ποσό. Ακολούθησε καταδίωξη του εφοριακού από τις αρχές, καθώς ο 47χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών με το αυτοκίνητό του, όμως οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του και σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία ερευνώνται από τις αρχές.
Ο 47χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας, αντίστασης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει βάλει στο στόχαστρό της κι άλλους τρεις υπαλλήλους της ΔΟΥ Ηλιούπολης, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα των εκβιασμών.