24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
14 Σεπτεμβρίου 2012Μια φωτογραφία που αποτυπώνει την κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας το 2012.
Λίγοι κτηνοτρόφοι έχουν απομείνει στο ιστορικό Σούλι.
Μοχθούν για τις οικογένειες και τα παιδιά τους, τα οποία είναι αναγκασμένα να πηγαίνουν στο σχολείο της Παραμυθιάς, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων.
Διεκδικούν μια καλύτερη μοίρα για τα παιδιά τους, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.
Πώς να τα καταφέρουν άραγε όταν αναγκάζονται να μεταφέρουν τα παιδιά τους στην... καρότσα αγροτικού οχήματος, διακινδυνεύοντας την ασφάλεια τους, για να πάνε στο σχολείο;
Η φωτογραφία, που ανάρτησε το katoci.com, τα λέει όλα. Βλέπετε το κράτος πλέον δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει ούτε καν στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του.
Άντε τώρα να είσαι τροχονόμος στην περιοχή και να βρεθείς μπροστά σ’ αυτό το θέαμα. Να είσαι δηλαδή αναγκασμένος να λάβεις μέτρα κατά του οδηγού που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών και όχι κατά του ελληνικού κράτους!