24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
27 Σεπτεμβρίου 2012

Σε ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του συνδέσμου, αναφέρεται ότι κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής θα δώσει δυναμικό παρών για να πάρει το πανηγύρι... χρώμα ελληνικό!

Επιχειρήσεις τύπου Μεσολογγίου και Ραφήνας προαναγγέλλει η Χρυσή Αυγή στην Αρτα, αφού μέσω ανακοίνωση της κάνει γνωστό πως κλιμάκιο του συνδέσμου θα βρίσκεται στο πανηγύρι της πόλης προκειμένου να ελέγξει τις άδειες των αλλοδαπών μικροπωλητών.

Ξεκαθαρίζει πως η εμποροπανήγυρις «θα έχει χρώμα ελληνικό και η Χρυσή Αυγή θα είναι στο πλευρό των αγωνιζόμενων Ελλήνων με έμπρακτη συμπαράσταση».
Σύμφωνα με το preveza-info.gr στην ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή δηλώνει πως κανένας αλλοδαπός χωρίς σχετική άδεια δεν θα μετέχει και επισημαίνει πως «τα μέλη της Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΡΤΑΣ, η αστυνομία και η δημοτική αστυνομία οφείλουν να προβούν σε έλεγχο για τη νομιμότητα της συμμετοχής του καθενός αλλοδαπού''.

ΦΩΤΟ από preveza-info.grΦΩΤΟ από preveza-info.gr