24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
27 Σεπτεμβρίου 2012


Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για την πώληση της Δωδώνης και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του μήνα η υπόθεση να έχει κλείσει. Άλλωστε την Κυριακή λήγει η διάρκεια της οικονομικής προσφοράς του προτιμητέου αγοραστή, δηλαδή της κοινοπραξίας ρωσικού fund και της εταιρείας Simos Foods.
Στην περίπτωση του δεύτερου προτιμητέου αγοραστή, της «Όλυμπος - Τυράς» η εγγυητική επιστολή της λήγει στις 16 Οκτωβρίου και μόνο τότε θα χρειαστεί ανανέωσή της.
Από την πλευρά τους, οι ΕΑΣ της Ηπείρου αντέδρασαν έντονα σε πρόσφατη τοποθέτηση του εκκαθαριστή της ΑΤΕ αναφορικά με την μη ισχύ (λόγω κατάργησής του από τον νόμο περί ανώνυμων εταιρειών) του καταστατικού της γαλακτοβιομηχανίας.
Εν τω μεταξύ η συνάντηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας από την Ήπειρο με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για το θέμα της γαλακτοβομηχανίας δεν έγινε ποτέ. Έγκυροι κύκλοι σημειώνουν πως πλέον δεν υπάρχει λόγος να γίνει καθώς το θέμα θεωρείται λήξαν....
Η Κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο δεν έχουν καμία πρόθεση υπαναχώρησης. Αντίθετα στοχεύουν να κλείσουν το ζήτημα της πώλησης άμεσα.
Η Simos Food Group, προσφέρει 20,6 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά ή 25,6 εκατομμύρια, καταβάλλοντας τα 18 άμεσα και τα υπόλοιπα σε επτά δόσεις..
Στη συγκεκριμένη προσφορά, όμως, υπάρχει μια σημαντική ειδοποιός παράμετρος: Ότι η συγκεκριμένη εταιρία, η Simos Food Group, χρωστάει στη ΔΩΔΩΝΗ 11 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, στην ουσία επιχειρεί να αγοράσει τα χρέη της ! Αυτό σημαίνει ότι η SFG θα βγάλει από τα ταμεία της εννέα ή – στην καλύτερη περίπτωση 14,6, εκ των οποίων τα 7,6 σε επτά δόσεις – για να εξαγοράσει τη γαλακτοβιομηχανία.
Η Δωδώνη λοιπόν ουσιαστικά χαρίζεται!

Στοιχεία από το Epirus Post