24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
14 Σεπτεμβρίου 2012Επιστολή παραίτησης Γκούβα

Προς τον Δήμαρχο Δήμαρχο Αρταίων
Άρτα 10 Σεπ. 2012

«Κύριε Δήμαρχε,
   Με εντολή σας απομακρύνθηκε σημαντικός αριθμός νεοπροσληφθέντων εργαζομένων του τομέα οδοσάρωσης της υπηρεσίας καθαριότητας από τους ορισθέντες τομείς της πόλης με την έναρξη της εβδομάδας, για να τεθούν υπό την εποπτεία άλλου πολιτικού παράγοντα που ήδη καλεί τους εργαζομένους να παρουσιάζονται στο γραφείο του για εντολές.
   Υπόψη, οι εν λόγω εργαζόμενοι προσελήφθηκαν ως εργάτες καθαριότητας και όλη την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρξε καμία αντίρρηση εκ μέρους σας. Επιπλέον, η Δντρια ΠΡΣ δεν έχει έως τώρα, ονομαστική κατάσταση του ΠΡΣ που προσελήφθη, και γνώση του αριθμού και της ειδικότητάς τους.
   Μου αναφέρθηκε επίσης ότι, στην καθαριότητα θα εργαστεί συγκεκριμένος αριθμός, αλλά διατέθηκε μικρότερος με εντολή του αρμόδιου παράγοντα. Επειδή, εργάστηκα στην υπηρεσία, που είχα την τιμή να διοικώ, με σύνεση και σεβασμό δεν ανέχομαι την υφιστάμενη κατάσταση και την αντίληψη να διαχειρίζεται το προσωπικό πολιτικός παράγοντας χωρίς θεσμικό ρόλο, ως και την επιχειρούμενη εκ μέρους σας υποβάθμισή μου.
   Για τους ανωτέρω λόγους υποβάλλω την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και παρακαλώ να γίνει αποδεκτή. Θεωρώ ότι, σας διευκολύνω στον πολιτικό σας σχεδιασμό και δεν αποτελώ τροχοπέδη στο έργο σας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσα η παραίτηση τού αντιδημάρχου, ...
καί ό δικός μου προβληματισμός έρχεται λοιπόν μέ τήν παραίτηση τού πολιτικού ανδρός :
..'' τώρα αντιλήφθηκε τήν αντίφαση έργων καί σχεδιασμού ό αντιδήμαρχος;;;
..τί ήταν αυτό πού ξεχείλισε τό ποτήρι;;;
..μέ τή συμμετοχή του τόσο γενικότερα αλλά καί ειδικότερα στό συγκεκριμένο πολιτικό σχήμα τώρα τού έγινε αντιληπτή η νοοτροπία καί λειτουργία καί ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ;;;
..δέν είχε άποψη αναλόγων ενεργειών από τό παρελθόν;;
ή είχε υπέρμετρη εμπιστοσύνη στούς συνεργάτες του, πού τώρα μέ ευγενικό τρόπο διαχωρίζει τήν θέση του καί αποχωρεί ;;!!
..καί εφόσον τούς εκθέτει ότι τόν υπερκέρασαν - τόν παραμερίζουν από τό έργο του - τόν υποβαθμίζουν σέ άβουλο πολιτικό παράγοντα, αλλά καί περιγράφοντας συντόμως τήν γενικότερη κατάσταση στήν διαχείριση τουλάχιστον όσον αφορά τό προσωπικό καθαριότητας , φθάνει μόνον η παραίτησή του ώστε νά καθαρίσει- αποποιηθεί τήν όποια προσωπική του συμμετοχή στό πολιτικό σχήμα πού συμμετείχε ώς πολιτικός άνδρας ;;; ''

Σχόλιο :
''ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ' ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ'' ;;;!!!
ή
''στρίβειν διά τής παραιτήσεως''