24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
19 Οκτωβρίου 2012

Όποιος θέλει να καπνίσει ας καπνίσει. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι η απάντηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη, όσον αφορά τους νόμους. Διότι γιατί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να μπορεί να εφαρμόζει όποιο νόμο γουστάρει αλλά όλοι οι υπόλοιποι να βαράμε προσοχή στους νόμους που ψηφίζουν οι βουλευτές και πολλούς από αυτούς εφαρμόζονται με την ψήφο και της κυρίας Γεροβασίλη; 

Ο καβγάς με τις εξοργιστικές βουλευτίνες που κάπνιζαν στη Βουλή «Θα εφαρμόζω όποιο νόμο θέλω, όπως θέλω και όποτε γουστάρω». 
Άγριος καβγάς Ψυχάρη με ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητους Έλληνες 

Το μέτρο της απαγόρευσης του καπνίσματος έχει χαλαρώσει υπερβολικά το τελευταίο διάστημα στη Bουλή σε τέτοιο βαθμό που να το καταστρατηγούν ακόμα και βουλευτές με αποτέλεσμα να διαπληκτίζονται με συναδέλφους τους. Χτες το απόγευμα ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Oλγα Γεροβασίλη. Η κυρία Γεροβασίλη άναψε τσιγάρο έξω από την αίθουσα της Γερουσίας και όταν ο κ. Ψυχάρης της είπε ότι το κάπνισμα απαγορεύεται στη Βουλή εκείνη του απάντησε σε έξαλλη κατάσταση «θα εφαρμόζω όποιο νόμο θέλω, όπως θέλω και όποτε γουστάρω». Στην αντιπαράθεση παρενέβησαν και οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα και Μαρίνα Χρυσοβελόνη που επίσης είχαν ανάψει τσιγάρο. Μάλιστα μια συνεργάτης του Τέρενς Κουίκ που κάπνιζε και αυτή του είπε με θράσος «εσείς κάψατε την Ελλάδα εμείς θα καπνίζουμε». Μάλιστα οι φωνές του Ψυχάρη ακούστηκαν μέχρι μέχρι την αίθουσα που συνεδρίαζαν οι πολιτικοί αρχηγοί!

Τα στοχεία από το Lifo