24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
5 Απριλίου 2013

Η ιστορία του κλεισίματος του Ράδιο Άρτα είναι γνωστή μετά από το ντου των πασοκικών παρακρατικών δυνάμεων στον σταθμό. Τα είχαν ξηλώσει όλα τότε και τα μετέφεραν σε αποθήκες. Υπολογιστές, κονσόλες, μικρόφωνα, αρχεία τα πάντα.
Τα δικαστήρια δικαίωσαν το Ράδιο Άρτα και άρχισε ο αγώνας να πάρουμε πίσω την ιστορία και την περιουσία του ραδιοφώνου. Τρία (3) χρόνια καθυστερούσαν την εκέλεση  της απόφασης του δικαστηρίου. Τελικά μετά από αγώνες φτάσαμε στην παραλαβή.
Κονσόλες και λινγκ όλα διαλυμένα. Όμως ο ένας υπολογιστής δεν ΥΠΗΡΧΕ, είχε λέει κλαπεί. Ο άλλος μας παραδόθηκε όπως τον βλέπετε στην φωτογραφία. Όλα αυτά έγιναν στις αποθήκες του κράτους όπου φυλάσσονταν η κατασχεμένη ιστορία και περιουσία μιας ελεύθερης φωνής. Εξαφάνισαν τα αρχεία ενός ραδιοφώνου που από το 1988 αδιάκοπα είναι στον αέρα και διέθετε πάντα οτι νόμιμο ζητούσαν οι κρατούντες.
Κατά τα φαινόμενα τρία χρόνια οι κατοχικές δυνάμεις και το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να κατασκευάσει οτι θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερο κακό στον σταθμό μας.
Για μια ακόμη φορά παραλαμβάνοντας αυτό το ρημαδιό προσφύγαμε στην δικαιοσύνη.
Δεν περιμένουμε τίποτε πια. Μπορούμε όμως να σας βεβαιώσουμε πως ακόμη και με ντουντούκα θα είμαστε στον αέρα ενάντια στην σαπίλα από όπου κι αν προέρχεται.