24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
18 Μαΐου 2013

Εδώ κολλάει η παροιμία, εκεί που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι! Γιατί από την μια η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ έχει εδώ και τρεις μήνες απλήρωτους τους κτηνοτρόφους της Άρτας, από όσο γνωρίζουμε, και από την άλλη μάλιστα τους υποχρεώνει να αγοράσουν τα προϊόντα τους σε τιμές λιανικής. Σας παραθέτω το άρθρο του epirusgate

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Η ΔΩΔΩΝΗ υποχρέωσε τους παραγωγούς γάλακτος να αγοράσουν φέτα σε τιμή που πουλάνε και τα super markets!!!

Αγαπητοί φίλοι, σας στέλνω το επισυναπτόμενο τιμολόγιο από τη γνωστή μας εταιρία γάλακτος ΔΩΔΩΝΗ, η οποία υποχρέωσε τους παραγωγούς γάλακτος να αγοράσουν δοχείο φέτας 7 κιλών στην αναγραφόμενη τιμή, δε μου μοιάζει για χονδρική πάντως αλλά για λιανική, τη στιγμή που στα σούπερ μάρκετς στη λιανική πουλιέται με λιγότερο από 8 ευρόπουλα, είδα τιμή στα 7,90. Οι άλλες επιλογές που είχαν οι παραγωγοί ήταν πάλι δοχείο 7 κιλών φέτας με κρόκο ή μισό κεφάλι γραβιέρα.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Απογοητεύτηκα όταν παρέλαβα τη φέτα και είδα αυτήν την τιμή. Θα προτιμούσα να την αγόραζα στην ίδια τιμή από κάποιο σούπερ μάρκετ,αλλά η ΔΩΔΩΝΗ αποφασίζει αλλιώς για τους παραγωγούς τους οποίους αντιμετωπίζει ως πελάτες λιανικής. Δεν είμαι ο ίδιος παραγωγός αλλά σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την ενέργεια αυτή, χωρίς να έχει αξία ο αποστολέας.
http://agrotopos.blogspot.gr