24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
10 Ιουνίου 2013

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ 
Νέο στυλ στην επανάσταση λανσάρει ο Κουτσούμας

Με υψωμένη τη γροθιά στάθηκε μπροστά από το μνημείο των νεκρών του Διστόμου, όπου κατέθεσε στεφάνι, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 69 ετών από τη σφαγή του Διστόμου.

Σε δηλώσεις του με αφορμή τη μαύρη επέτειο, ο κ. Κουτσούμπας επεσήμανε ότι η «διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, όπως και η κατάργηση των μνημονίων και όλων των αντεργατικών νόμων και μέτρων, το τσάκισμα των νεοναζιστικών και ναζιστικών αντιλήψεων και πρακτικών, προϋποθέτουν ανάπτυξη της πάλης, άλλο δρόμο ανάπτυξης για την ελληνική κοινωνία, που σημαίνει αποδέσμευση από την ΕΕ, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με τον λαό πραγματικά στην εξουσία».