24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
16 Ιανουαρίου 2014

Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…

Γιατί κ. Χατζηνικολάου δεν καλείς τον Αρτέμη Σώρρα και κάποιον από την ΕΝD σε εκπομπή να μιλήσει για όλα και να τον διαψεύσεις μπροστά στην κάμερα προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία σύλληψής τους; Είναι πολύ προφανές το γιατί κ. Χατζηνικολάου: μια τέτοια εκπομπή θα άνοιγε περισσότερο τους ασκούς του Αιόλου που θα σας πάρει και θα σας σηκώσει… 470452-ANTINOOS
Τι δηλώνει, αγαπητοί μου, η συμπεριφορά του Χατζηνικολάου (και όχι μόνον αυτού) κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια των 600δις; Γιατί επιμένει να λέει ψέματα δημοσίως ότι δήθεν έχει απαντήσει το Υπουργείο Οικονομικών; Γιατί δεν δίνει στην δημοσιότητα το έγγραφο της απάντησης; Γνωρίζουμε καλά ότι τέτοια απάντηση δεν υπάρχει και γι`αυτό άλλωστε έχουν μηνυθεί οι 300 της Βουλής για εσχάτη προδοσία και ο Στουρνάρας, ως Υπουργός Οικονομικών, επιπλέον για κακουργηματκή απιστία και παράβαση καθήκοντος επειδή αρνούνται να απελευθερώσουν την χώρα από τους δανειστές.
Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά ότι ΟΛΟ το πολιτικό καθεστώς μάχεται, χρησιμοποιώντας τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα φερέφωνά τους (π.χ. Χατζηνικολάου), για να καθυστερήσουν την αφύπνιση του Ελληνικού λαού στον αγώνα της ελευθερίας της πατρίδας. Με απανωτά λάθη, εκνευρισμούς και τον πανικό τους προσφέρουν τεράστια υπηρεσία στην ενεργοποίηση του λαού. Προσέξτε πόσο εκνευρίζονται, κομματάνθρωποι και δημοσιογράφοι, μόλις αναφερθεί το όνομα Αρτέμης Σώρρας. Στην κυριολεξία καίγονται!
Τώρα που οι πολέμιοι του Ελληνισμού βρίσκονται σε μόνιμη πλέον άμυνα, οφείλουμε να βγούμε σε όλα τα ΜΜΕ και να ενημερώσουμε τα αδέλφια μας για την αλήθεια. Οφείλουμε να φέρουμε στο φως και να αναδείχνουμε παντού το θέμα που ελευθερώνει την Ελλάδα μας. Η ελευθερία της πατρίδας δεν θα μας χαριστεί. Ο πόλεμος αυτή τη φορά είναι πόλεμος ενημέρωσης και κατατρόπωσης του Αντίνοου. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι η δική μας αφύπνιση και προετοιμασία με όλες τις αποδείξεις και τα έγγραφα οδηγεί στην δική τους κατατρόπωση και την προσαγωγή τους στην δικαιοσύνη. Το θέμα Σώρρας γίνεται η ταφόπλακα της δραστηριότητάς τους στην Ελλάδα.
Γιατί, ο Αντίνοος θα σιγήσει για πάντα όταν οι Έλληνες θα πάρουν στα χέρια τους την απόφαση  67650/13, 18 σελίδων, του Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Δεν έχει δικηγόρο ο Χατζηνικολάου να του φέρει την απόφαση αυτή στα χέρια του; Προφανώς έχει και προφανώς την έχει διαβάσει. Ορίστε μερικά αποσπάσματα από την απόφαση:
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13
… Ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επεδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του Συντάγματος…  …αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος (Α Σώρρας), δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων(600.000.000.000)… Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000)  …τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας…
Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό την μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα…   
Την πρόθεσή του αυτή γνωστοποίησε, στις 28-09-2012, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, στον Υπουργό Οικονομικών, στα μέλη του κοινοβουλίου, στον Άρειο Πάγο, στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, στην Πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην Κυπριακή δημοκρατία…
Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι. Ειδικότερα, ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν.
όπως κατέθεσε ο Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών και θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό, που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάσει της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε την γνησιότητά τους…   
Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι.
Επειδή, ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα, πρέπει η δικογραφία να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.
.
Δείτε τώρα την αξιολύπητη στάση του Χατζηνικολάου

Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση